Επειδή κάθε επιχείρηση έχει ανάγκη από σωστή μηχανοργάνωση, για τα ασφαλιστικά πρακτορεία υπάρχει το Insurance Manager!

Χρησιμοποιώντας state-of-the-art τεχνολογίες ανάπτυξης, λύνουμε πραγματικά προβλήματα και προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες!

Γιατί το Insurance Manager;
Δείτε το video

E-book

Λύσεις στη Διαχείριση του Ασφαλιστικού Πρακτορείου


ebook2013

Ένα ολοκληρωμένο ebook για να δεις τις λύσεις που προσφέρει το Insurance Manager για τη διαχείριση του ασφαλιστικού σου γραφείου! Δες πως πραγματοποιούνται απλές πράξεις όπως αλλαγές σε υπάρχοντα συμβόλαια, πόσο εύκολα μπορούν να γίνουν πιο σύνθετες πράξεις και πως ένα ασφαλιστικό λογισμικό σου λύνει τα χέρια!

Οδηγός Social Media για Ασφαλιστικούς Συμβούλους


ebook2014

Ένας οδηγός για επιτυχημένη παρουσία στα Social Media! Στο συγκεκριμένο ebook θα δεις όλα όσα πρέπει να κάνεις για να ξεχωρίσεις στα Social Media! Μάθε πως να προσεγγίζεις το κοινό που σε ενδιαφέρει και πως να φέρνεις νέους πελάτες στο γραφείο σου, αξιοποιώντας το facebook!

Ποιοι ειμαστε


insurance manager logo starttech logo


Η ομάδα ανάπτυξης του Insurance Manager ξεκίνησε το 2003 με όραμα τη δημιουργία ενός απλού, εύχρηστου και ασφαλούς λογισμικού διαχείρισης στον ασφαλιστικό κλάδο, με την πρώτη έκδοση να βγαίνει στην αγορά το 2005. Σήμερα, η Pakia Software Services είναι μια διεθνής εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού για την ασφαλιστική αγορά. Ανήκει στο portfolio επιχειρήσεων της Start Tech Ventures, ενός οργανισμού ανάπτυξης εξωστρεφών επιχειρήσεων υψηλής τεχνολογίας με μια σειρά μεγάλων επιτυχιών όπως η AbZorba Games, το eFront e-Learning και το TalentLMS.
Το πελατολόγιό μας περιλαμβάνει εκατοντάδες ασφαλιστικά πρακτορεία σε όλη τη χώρα.
Στόχος μας είναι ακόμη και ο χρήστης που δεν είναι εξοικειωμένος με την τεχνολογία να μπορεί εύκολα να χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα.

Εποκοινωνηστε μαζι μας